Stopet installatietechniek
Vakwerk voor een zacht prijsje.

iSense-thermostaat
De Remeha iSense (klasse indeling VII) is een uitgekiende klokthermostaat met alle denkbare instellingsmogelijkheden. Zo heb je de beschikking over twee klokprogramma's en alternatieve temperatuurregelingen zoals continu dag, zomerstand of openhaard.

Ondanks zijn uitgebreide mogelijkheden is de bediening met twee drukknoppen en een draai-/drukknop kinderspel. Uitleg is slechts één druk op de knop van je verwijderd en navigeren gaat moeiteloos dankzij de diverse scrollmenu's.

Overzichtelijk en helder
Het grote scherm met een blauw backlight zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van de actuele situatie. Zo zie je het complete klokprogramma van een dag in een oogopslag en kun je naar keuze de waterdruk, de tijd, de gewenste temperatuur en binnen- en buitentemperatuur aflezen.

De iSense maakt het je niet moeilijker dan nodig is
Afhankelijk van de functies die je nodig hebt, kun je de iSense op drie manieren gebruiken: eenvoudig, standaard of uitgebreid. De iSense schakelt automatisch over van zomer- naar wintertijd en vice versa. En via het snelkeuzemenu kies je eenvoudig de temperatuurregeling die je wenst.

Met de iSense haal je het maximale uit je ketel
De Remeha iSense en de Remeha cv-ketels vormen samen dé ideale combinatie. Ze spreken letterlijk dezelfde taal. Daarmee is een optimale werking van jouw cv-ketel gegarandeerd. Daarnaast is het mogelijk om vanaf de iSense storingen en servicemeldingen af te lezen. Zo zie je wanneer het tijd is voor onderhoud of water bijgevuld moet worden.

De iSense is geschikt voor zowel ruimteregeling als weersafhankelijke regeling. Voor het laatste dient jouw ketel te beschikken over een buitenvoeleraansluiting.

Ook draadloos verkrijgbaar
Naast de bedrade OpenTherm-versie van de iSense is er ook de draadloze iSense RF. Via de meegeleverde iBase RF-zender zorgt deze voor draadloze communicatie met de regelaar in de woonkamer. Doordat er geen draden nodig zijn van de cv-ketel naar de thermostaat, kan de iSense RF zonder hak en breekwerk op een willekeurige plek in huis opgehangen worden.

De Remeha iSense kan worden aangesloten op zowel de Remeha Tzerra (Plus), Avanta, Calenta, Quinta als de Calora Tower. Overweeg je een Remeha cv-ketel aan te schaffen? Wanneer je deze combineert met een Remeha iSense of iSense RF kamerthermostaat profiteer je van een aantrekkelijke combiprijs.

Isense.pdf